Wie zijn wij, wat doen wij

Klusbedrijf Relax & co heeft voor iedere klus de juiste vakman!

Klusbedrijf Relax & co is een professioneel klusbedrijf uit Culemborg en Tiel waar de klanten centraal staan met al hun wensen. Een nieuwe badkamer aanleggen of een winkelpand verbouwen, uw oude muren stucadoren of uw woning een nieuw kleurtje geven, bij klusbedrijf Relax & co kunt u voor alles terecht. Kleine klusjes doen wij ook graag voor u, een nieuwe kraan aansluiten, een lampje ophangen of een klein muurtje schilderen; bel Relax & co, bij ons is alles mogelijk en ook nog voor een scherpe prijs! Relax & co staat al jaren garant voor kwaliteit, service en professionaliteit. Omdat wij streven naar een grote klanttevredenheid, zorgen wij voor een goed resultaat en proberen wij met onze kennis en vakmanschap, de beste service aan u te leveren.

Handige klusjesman in Culemborg, Tiel en omgeving

Een muur schilderen, hang en sluitwerk vervangen, een nieuw stopcontact, iedere woning heeft wel iets te klussen en de meeste mensen laten het liggen omdat ze er geen tijd voor hebben of er niet het juiste gereedschap voor hebben of er gewoonweg geen zin in hebben. Klusbedrijf Relax & co heeft die handige en betrouwbare klusjesman voor u, wij nemen u graag al die klussen uit handen. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om het werk te bekijken en u een vrijblijvend advies te geven, daarna bieden wij u een heldere en scherpe prijsopgave. Maak gebruik van onze vakkundige en klantvriendelijke service en bel vandaag nog naar klusbedrijf Relax & co.

Waarom een klusjesman van klusbedrijf Relax & co?

Binnen 24 uur reactie Kluswerk op maat Meer dan 14 jaar ervaring Service en kwaliteit Eerlijke prijs Gratis advies Garantie op het werk
© 2006 - 2020 KRMULLER.COM
Relax & co         UW KLUSBEDRIJF